Τρόποι αποστολής

Το κατάστημά μας διαθέτει εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκης, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον άμεσο έλεγχο της διαθεσιμότητας των προϊόντων και την ταχεία εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

Εάν κάποιο από τα προϊόντα μας βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή δεν είναι διαθέσιμο στην επιθυμητή ποσότητα, η παραγγελία θα ολοκληρωθεί και θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα  με e-mail ή τηλεφωνικώς.

 

Παραδόσεις

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα “Παράδοση”, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Παραλαβές από το κατάστημα πραγματοποιούνται στις ώρες καταστημάτων κατόπιν συνεννόησης. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

 

Έξοδα συσκευασίας και μεταφορικών

Τα έξοδα συσκευασίας & αποστολής είναι 6€ για όλη την Ελλάδα για δέματα βάρους έως 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,50 €/κιλό.

 

Για τα πολύ βαριά αντικείμενα εκτός Αττικής η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί και με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα του πρακτορείου επιβαρύνουν τον αγοραστή. Για βαριά ή μεγάλου όγκου αντικείμενα εντός Αττικής συνίσταται η παραλαβή από το κατάστημα.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως Τρόπο Πληρωμής την Αντικαταβολή, η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον κόστος 2,50€.

 

Χρόνος παράδοσης

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.Η παραγγελία σας έρχεται στα χέρια σας μεταξύ 2 έως 4 εργάσιμων ημερών.