Η Εταιρεία

Imagem

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία I.P.S. Office Automation ιδρύθηκε το 2007 και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των επίσημων εισαγωγέων και διανομέων Toshiba, Konica Minolta και OKI στην Ελλάδα, στα είδη αυτοματισμού γραφείου και πληροφορικής.

Με πολλά χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων αυτοματισμού γραφείου και πληροφορικής, είμαστε δεσμευμένοι και αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, ενώ ο εξοπλισμός που παρέχουμε υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανοργάνωσης, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμού με την παροχή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων της Toshiba, της Konica Minolta και της OKI όπως ψηφιακά πολυμηχανήματα, ψηφιακά εκτυπωτικά, φαξ, Laptop, Video Projectors, αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

 

Ο στόχος μας

Imagem

Η ικανοποίηση των πελατών μας να είναι η #1 προτεραιότητά μας! Η εταιρία I.P.S. Office Automation παρέχει εκτός από αξιόπιστα προϊόντα, την επαγγελματική εγκατάσταση, την απαραίτητη εκπαίδευση, προγράμματα συντήρησης με onsite τεχνική υποστήριξη και πλήρη εγγύηση αντικατάστασης.

Οι αξίες μας

Όλες η υπηρεσίες μας βασίζονται:
- στην διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και την ηθική συμπεριφορά.
- στην άριστη πειθαρχία λειτουργίας.
- στην δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την επιτυχία.
- στην ανάληψη ευθυνών και την υλοποίηση των δεσμεύσεων.
- στο πάθος να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.
- στο επίκεντρο να είναι πάντα ο πελάτης.